петак, 09. септембар 2011.

Srbija:Španija - easy like a sunday morning

Hm, da vidim šta sam radila od jutros. Ustala, malo sam opajala kuću, malo odgovorila na mejlove. Popila kafu, da. Malo se izležavala na kauču. Onako, malo se blesavila sa čkodeom. Baš je nešto pala konstatacija, zamisli gledaš meč Srbija:Španija, a nemaš koga da zagrliš. Hevi.

Postoji jedna mnogo lepa knjiga Momo Kapora, kao neka ilustrovana bajka na foru "Malog Princa". Zove se "Sanja". I bavi se Sanjom i njenom srodnom dušom koja je vara i svaki put kada je on prevari ona se smanji, na kraju se toliko smanjila da je on kao starac do kraja života išao poguren sa kucom gledajući u pod.

E sad, mene zanima, ko se našoj reprezentaciji jebe iza leđa pa su iz tekme u tekmu sve manji???

Razumem strategiju, štedimo se za Turke, ali Perovića po imenu Kosta, ću teško ikada moći da razumem na primer. Kao i celokupnu igru naših mladih nada.

Suđenje jeste bilo kurvinsko. Španci deluju na igru k'o sedativ na moju babu kad ga uzme na prazan stomak. Sve u svemu, celokupni doživljaj celog mog podneva svodi se na jednu pesmu:

"Easy like a Sunday morning".

Predlažem tu pesmu takođe za himnu španskog tima, te u usporenom snimku vidim kako Paol šutira sa trojke, loptu kako sporo ulazi u obruč i pesmu koja kaže "I wanna be free to know the things I do all right."

2 коментара: