петак, 02. септембар 2011.

Srbija:Izrael - Krletova stolica

Rendanje, mlevenje, seckanje, kidanje, pasiranje, žvakanje, preživanje - živaca. A nerviranje nas tek čeka. Međutim, šta bi u ovom trenutku rekla dr. Bejli. Lets get the bigger picture. Šta smo naučili?

1) Crnac na čijem dresu piše BLU, iako ima kretenske patike, nije vaš imaginarni prijatelj sa kartunnetvorka nego vaš vrlo realni neprijatelj koji je u prvoj četvrtini šutirao trojke preko 80%.

2) To što Mačvan igra za Makabi, ne znači da radi u Izraelskom ministarstvu unutrašnjih poslova. Ne može da igra sam.

3) Ako petnaest puta Izraelci naprave mis meč igrajući na sporost naših centara to znači da nije vreme da se ostali igrači uspavaju.

4) Kada Marković da presudnu trojku, nešto sa uređenjem univerzuma nije u redu.

5) Krstiću, aman, svi se sećamo tvoje stolice u utakmici protiv Grčke, ako ti šaban zavali lakat, zašto nasedaš? I čika Dudo, budite mudri deka, tražite tajm aut, vrlo je dirljivo što čuvate našeg hrabrog kapitena koji je stisao zube kada je bilo najteže, ali aman, pa Vi ste barem iskusan čovek.

6) Ko je tu kada zagusti, dragi nam ćale Savan, i ko? Kešelj. Neka se on i Marković cmaču na terenu kada ovaj padne, tako treba, samo da Marković prenosi loptu preko pola a Kešelj je sa trojke šalje u obruč.

7) U meču ovakve tenzije nisam primećivala fizičke atribute, strašni Elijahu (u svakom smislu) je bio neutralizovan.

Pobedi se u zube ne gleda. Momci mogu na zasluženi odmor.


4 коментара:

 1. Jaoo, ovo je očajno, a i ne služi ničemu. I ko si pa ti da govoriš Dudi šta da radi, i to s takvom arogancijom!?

  ОдговориИзбриши
 2. hahahah, plavuša se buni zbog političke nekorektnosti u vicevima.

  ОдговориИзбриши
 3. 2) To što Mačvan igra za Makabi, ne znači da radi u Izraelskom ministarstvu unutrašnjih poslova. Ne može da igra sam.  4) Kada Marković da presudnu trojku, nešto sa uređenjem univerzuma nije u redu.
  koliko te gotivim.

  ОдговориИзбриши
 4. (O tvom Pefiju sve najbolje, ali jbg, nije realno :)

  ОдговориИзбриши